Jaký je Váš osobní pohled na TZB/Pozemní stavitelství

Reklama
Jaký je Váš osobní pohled na TZB/Pozemní stavitelství

Zdravím všechny,

předem bych se chtěl omluvit za dotaz, který bude svým způsobem tak trochu mimo obvyklá a předpokládaná témata tohoto fora. Pokud by zasahoval za hranice pravidel, omlouvám se a prosím o smazání.

Jakožto studenta posledního ročníku bakal. programu vysoké školy stavební nastal i pro mne čas (zřejmě zásadní) volby, zda zvolit v navazujícím programu inženýrského studia obor Pozemní stavitelství či obor Technické zařízení budov.

Jsem rozhodnutý pro TZB a to zejména kvůli obrovskému počtu Pozemních stavařů, které daná škola každým rokem doslova vychrlí a z nichž velká část kvůli tomuto nadbytku lidí nemůže sehnat práci.

Na druhou stranu, o oboru TZB nevím v tomto ohledu téměř nic. Jak vydí současnou situaci v oboru odborníci? A kdyby byly v mé pozici, udělali by stejné rozhodnutí i dnes?

Hledám podněty, které by mne nakoply tím "správným" směrem. Proto předem velký dík všem, kdo do diskuze přispějí.
Marek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.