klepání v stupačke

Reklama
klepání v stupačke

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Prisťahovali sme sa do nového bytu v cca 30ročnom paneláku v Brne ale so začiatkom vykurovacej sezóny sa objavilo neznesiteľné klepanie v stupačke radiátoru. Týka sa to iba jednej miestnosti v 3izbovom byte a zjavne iba u nás, lebo susedia nad a pod nami (sme 5. posch./8 posch.) údajne nič neobvyklé nepočujú. Zvuk sa objavuje nepravidelne, bez ohľadu na to, či máme radiátor zapnutý alebo vypnutý cez deň aj v noci. Skôr to vyzerá, tak, že keď si susedia pustia/vypnú radiátor alebo inak s ním manipulujú tak sa to ozve. Zvuk by som prirovnala ku zvuku narážania ping-pongovej loptičky o stôl + občasné kvapkanie v stupačke. Privolaní kurenári si s tým nevedeli rady, vo ventile to nieje, skúšali namazať spodnú priechodku stupačky, ale to vôbec nepomohlo. Vedeli by ste mi prosím poradiť nejakú účinnú metódu ako sa nepríjemného a otravného zvuku zbaviť? Myslíte, že je stupačky možné nejak z vonku zaizolovať?

Za odpoveď Vám veľmi pekne ďakujem a prajem pekný deň.

Pasiarová

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.