nastavení opentherm u kotle thermona

Reklama
nastavení opentherm u kotle thermona

Dobrý den, mám kotel thermona 28KDC a nyní tam mám k tomu termostat Honeywell cm 707, jelikož chci využívat ekviterm a opentherm komunikaci, mám nyní nový termostt PT 55, který vyměňuji za cm 707. Do elektroniky kotle je zasunut interface-signalizuje,že komunikace probíhá,termostat PT55 funguje. Problem je v tom, že vše funguje na displeji,ale netopí to-nedává vůbec pokyn kotli aby topil. Chci se zeptat na 6 SW tlačítek jak mají být zapnuty. Při termostatu cm 707/bez openthem) jsem měl vyndaný interface a nastavení SW 2-6 off a SW1 on. Takto to mám i teď. Venkovní čidlo je také správně zapojeno...Termostat nespí topení ani při ekvitermu ani při PI regulaci...tak nevím.Jediné co mě napadá je nastavení těch tlačítek SW. Předem děkuji Nohel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.