Jak nejlepe udělat regulaci topeni

Reklama
Jak nejlepe udělat regulaci topeni

Dobrý večer
Potřeboval bych od vás poradit jak nejlepe udelat regulaci topeni aby jeji provoz byl co nejekonomičtějši.
Vezmu to pěkně od začátku.Jako zdroj tepla je krb s vymenikem na 11kw a 4kw do vzduchuTeplo jde pres ESBE směsovací ventil do aku nadrze 1000L a z ni teprve do topneho okruhu.Podkrovi radiatory jen podlahovka v koupelne.Přízemi všude podlahovka jen v ložnici radiator a koupelne jeste navic k podlahovce žebřik.Kazda mistnost ma svoje okruhy podlahove topeni vedene samostatne.Mam 4 čerpadla radiatory,podlahovka,boiler,a smešovaci ventil.Tz ztraty baracku jsou 5-6kw.Přijde mi že kdyby meli jit všechny čerpalda na jednou tak budu k tomu potrebovat Temelin.K tomuto rozvodu je udelana připrava na plyn ale ten by nešel přes aku nadrz.Jsem v tomto směru trochu laik a tak jsem to napsal aspon trochu srozumitelne.
Předem děkuju za všechny přispěvky k tomuto tématu....

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.