Ventilátor kotle Hermann

Rubriky:

Reklama
Ventilátor kotle Hermann

Dobrý den,
mám problém s ventilátorem na kotli Hermann Thesi Condensing 26SE, ventilátor stále běží i když hořák nehoří (otáčky se stále zvyšují, na žáčátku problému tzn. v září byly otačky sotva slyšet a dnes běží vcelku rychle) . Ventilátor sice neběží naplno ale otáčky má stále, reset nepomohl a opravář který to řešil mě řekl že je ventilátor vadný ale mě se to moc nezdá i opravář si není moc jistý že výměna vyřeší problém otáček ventilátoru tzv. pokus-omyl za sedm tisíc, ten ventilátor se musí točit dle řídící jednotky která určuje otáčky podle zatížení nebo jiných vstupních dat od čidel, senzorů. Třeba je to běžný problém těchto kotlů tak jen pro info, kotel je cca čtyři roky starý v  mírném provozu, spotřeboval 4000m3 plynu.
Předem děkuji všem za informace.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.