Výběr nového kotle

Reklama
Výběr nového kotle

Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit s výběrem nového kotle? Určitě se budu muset obrátit na odborníka, neboť o tomto vím prd, ale rád bych se nejdřív poohlídl sám.
Na co se mám při výběru dívat, co zohlednit atp.?
Máme starý plynový kotel Thermostar 23 turbocombi od Kovodelu, je tu již po minulém majiteli, ovšem žádné papíry k němu nejsou takže jaký má výkon netuším, jen mne napadlo jestli to není 23KW dle názvu? Tento kotel ale již odchází tak je třeba nový.
Máme 2 patrový starý barák s plastovými okny ovšem bez zateplení polystyrenem, obhem vytápěných místností jsem spočítal na 419m3, děje se tak pomocí 15 radiátorů. Bydlíme u Olomouce takže žádné extrémní horské počasí se nekoná. Kotel je též používán k ohřevu vody v kuchyni a koupelně.
Měli byjste typ na nějaké kotle? Děkuji za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.