automatický kotel s litinivým výměníkem eko perfekt

Reklama
automatický kotel s litinivým výměníkem eko perfekt

zdravím potřeboval bych poradit s kotlem eko perfekt,před týdnem sme ho přepnuly na automatický režim,vše bylo o.k. a ejhle po týdnu topení kotel vyhasl.Když zatopím a udělá se mi žhovo na retortě a přepnu ho na automat tak mi začne kotel pohasínat a retorta přestává hořet celá a jak přikládá tek je za čas půlka retorty plná neshořatého uhí a půlka mi hoří,nevím co s tím trisky čisté,dále se mi v násypce oběvuje voda-násipka se rosí nemohl by to být problém špatného hoření?kotelna je mimo vytápěnou budovu a trochu tam táhne dveřmi -může to být tím?dále sem zjistil že pokud vypnu podávání a přikládám na retortu ručně to samé uhlý (ale z kupi)hoří krásně plamen jak víno-z toho usuzuji že by to mohlo dělat to rosení v násipce,ale nevím příčinu díky za odpověd a pomoc

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.