Rovinnatost základové desky a vyrovnání

Rubriky:

Reklama
Marek Žižka @marek.zizka před 12 roky11.12.2011 11:21:00
Rovinnatost základové desky a vyrovnání

Dobrý den.

Nechali jsme si udělat ve svahu základovu desku o dvou patrech ležící vedle sebe, na které bude dřevostavba. Zjistili jsme, že na obou deskách je hrbol a tudíž při zakladání základových prahu pod dřevostavbu a vyrovnání do nuly, je pod prahy na obvodech postor až cca 4cm. Rozměry desky jsou, dolní 9x5 a horní 13x6 Dodavatel nám tvrdí, že se jedná o  běžnou odchylku. Poněvadž jsem celou částku dosud nezaplatili, hledáme informaci , zda nějaká norma upravuje rovinatost a max. odychylku desky. Stavba probíhala bez smluv přes známého, takže po zaplacení zbývající částky již nic nevyjednáme. (Nyní již vyškolení bez smluv ani ránu)
Dále jak navrhujete tuto desku dostat do roviny, planujeme podlahu 100mm eps, teplovodní podlahovku a anhydrtit, celkem 20cm podlaha.
Někdo nám navhuje vyrovnat polystyrenem, jiný anhydritem.
Děkujeme za připomínky.
Manžele Žižkovi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.