Zodpovědnost za odlupující se dlažbu

Reklama
Zodpovědnost za odlupující se dlažbu

Dobrý den,
zajímá mě vaše stanovisko ohledně anhydritové podlahy a to :
před rokem v říjnu mi firma udělala podlahu z anhydritu,někdy začátkem ledna mi obkladač začal pokládat dlažbu o rozměrech 60x60 na ploše cca 80m2 (cena za m2 dlažby 590,-Kč).Před samotným začátkem práce si zřejmě nezjistil parametry či tech. postup pokládky na anhydrit.Po cca roce po pokládce jsme začli topit tzn. někdy v listopadu tohoto roku a začla se nám postupně celá dlažba odfukovat.cca 70m2 z 80-ti.Tuto dlažbu jsme začli odstraňovat a všude byla cítit vlhkost.Následně na naše náklady jsme dlažbu pracně očistili od lepidla a poptali toho samého obkladače,aby zjednal nápravu.Obkladač přijel a řekl si další cenu za pokládku cca 18.000,-Kč s tím,že to není jeho problém,že se dlažba odloupla. Lepidlo prý bylo přilepeno na dlažbě a tím byla jeho práce provedena dobře.Prosím o stanovisko neboť by mě tedy zajímalo kdo nese zodpovědnost buď tedy já jakožto investor dle obkladače a nebo on... Děkuji Tomáš Bauer

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.