Chci v pokojích vytvořit přiznaný tramovy strop.Mezi trámy budou vloženy palubky do zafrézovaných drážek.Z pohledu půdy to bude naprosto rovná plocha.
Můj pohled na věc je následující: položit na to parotěs,který bude vlastně dokonale připevněn bez prošroubování jako u sdk.Na to izolaci kterou v případě rozšíření domu vložím mezi krokve.
Půda tedy bude NEVYTÁPĚNÁ.
Muj dotaz je následující: Jak se bude trámům v tomto prostředí dařit? Budou vystaveny vlhkosti ale budou vlastně odkryté, takže by měly větrat.Máte s tím někdo konkrétní zkušenost, nebo víte že je takováto skladba stropu z hlediska trvanlivosti trámů nereálná?
Beru zpět, co jsem napsal. V tomto případě bych se taky obával co to provede. Dělali jsem podobnou rekonstrukci, ale…
před 2 roky
Super, moc děkuji za odpověď. Jen Vám přiblížím nákresem, jak to cca plánuji, tak mi prosím jen potvrďte, zdali je to…
před 2 roky
Ono nevadí, že ty páry uniknou, ale vadí pokud budou procházet izolací. Jednoduše položíte parotěs a ten u stěn ohnete…
před 2 roky
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení