YouTube - Dachdämmung auf Sparren…
Ich habe einen Altbau, welcher unser neues hoTodi.tv Studio werden soll. Hier sind die Sparren schon verbaut sowie die Lattung und die Pfannen. Leider gibt e...
Narazil jsem na internetu na prezentaci zateplení šikmin podkroví polystyrenem se zámkem. Výhody-odpadá nutnost demontáže původní střešní krytiny kvůli aplikaci pojistné folie,dále možnost vynechání také parotěsné folie-polystyrenu na rozdíl od vaty ev.vlhkost nevadí, nevýhoda- nižší požární odolnost. Protože mám přebytek polystyrenu, zvažuji i já tuto možnost (vytvoření zámků slepením desek pu-pěnou,celková tl.izolace ca. 25 cm).Místnost je plánována pro příležitostné bydlení. Prosím o názor odborníků.
Zdravím, teoreticky to tak udělat můžete, ale měl bych k tomu dvě připomínky. Jednak to nebude zrovna moc dobré po…
před 4 roky
Dobrý den, měl bych dotaz k zateplení podkroví. Jelikož ho chci dělat převážně z polystyrenu, dal jsem to do tohoto…
před 4 roky
To praktici nedoporučují. Dřevo by nemělo být zabaleno difůzně nepropustným materiálem. Kdyby z jakéhokoliv důvodu…
před 13 roky
20 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení