Parotěsná páska kolem oken

Rubriky:

Reklama
Parotěsná páska kolem oken

Mám namontovaná okna na venkovní hraně zdi a zvenku je už fasádní eps přetažený cca 1,5cm přes rám okna. Zevnitř, jak tu dost lidí tvrdí, by se měla použít parotěsná páska. Nikdo ale pořádně nevysvětlil její funci...okno je dokonale utěsněné montážní pěnou a tak nechápu funkci pásky. A ti co si tady myslí, že tomu rozumí, jen tvrdí aby tam nelezla vlkoust a nedegradovala pěna. Pokud se nad tím jen trochu zamyslím, tak být párou a vlhkostí, tak tu pásku snadno obejdu a vlezu do zdi těsně vedle ní a jdu degradovat pěnu. (pěna k vytvrzení potřebuje vlko, tak nevím jak je to s tou degradací...tu degraduje snad jen UV záření pokud vím.) Podle mě ta páska neřeší vůbec nic. Jaký na to máte názor? Všechny montážní firmy s kterýma jsem jednal, tvrdí, že ty pásky jsou nanic...Pokud to tady někdo inteligentně vysvětlí, tak budu rád.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

51 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.