Problém s DAKON DUA 24 TURBO

Reklama
Problém s DAKON DUA 24 TURBO

Dobrý den,
mám problém s plynovým kotlem DAKON DUA 24 TURBO. Na jaře jsme se nastěhovali do podnájmu. Začlo to tím, že nám bylo sděleno, že se zvedly zálohy na plyn na 2000. Strejda zde bydlel předtím a platil 1000,-. Jedná se podkrovní byt cca 8x8m bez příček, akorát koupelna je samostatná místnost.

Mám dig.termostat uprostřed bytu a radiátorys jsou bez term.hlavic.4 otopná tělesa + žebřík v koupeně.

Kotel:
topí pouze na max. výkon(když ho na kotli snížím tak vůbec nasepne, chtěl bych topit průběžně a né zapnout vypnout zapnout vypnout)
nyní sepne hoří asi 30s a při 80°C vypne, takže máme zimu¨)

teplá voda není uplně horká a kolísá mezi teplou a studenou, takže napuštění vany nemyslitelné,

min. 1x týdně dopouštím vodu do systému, a odvzdušnuji na žebříku v koupelně, protože to netopí.

zdá se mi velká spotřeba 10 kubíků za den pří venkovní teplotě 10°C

Co myslíte? Děkuji za každý názor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.