Plastová okna

Rubriky:

Reklama
Plastová okna

Dobrý den, měla bych prosbu. Bydlím v paneláku a budem měnit okna , chci plastová. Vybýrám mezi firmou Pramos, kteří nabízí pouze jednu variantu okna, ale u nás vyráběnou i profil okna je náš. Je to 7komorové okno s profilem Horizont PS penta plus a hluboce zapuštěním sklem.Pak firmou A-okna kteří nabízí více profilů . Tam se mi nejvíce líbí profil Inoutic Prestige 6 komor tři těsnění. A nakonec mezi firmou Macek kde se mi nejvíce líbí SALAMANDER Vision 7k ale mate mě že mají výztuhu jen 1,5mm a prodejce v pramosu mě varoval že na větší okno je to málo. máme rozměr 140 x 160 cm. Pramos má výztuhu 1,8mm.Cena vyšla plus mínus stejně, ale na tom nezáleží. Jen mi jde o to nešáhnout vedle. Hlavně se bojím rosení oken. Jinak reference jsem se snažila najít v okolí a žádné stížnosti jsem se nedozvěděla. Tak nevím. Mě se nejvíce líbí firma Pramos. Ale je to tím že ten pán to uměl všechno mooc hezky okomentovat. proč si vybrat právě je. A já jsem z toho akorát zmatená, a tak vás moc žádám o jakoukoliv radu. Předem moc děkuji A ještě by mě zajímalo jaký je rozdíl v předsazeném a rovném křídle. A nebo jestli nevíte o jiné firmě v Hradci Králové kde se nespálím .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.