vzdálenost nové komunikace od stávající studny

vzdálenost nové komunikace od stávající studny

Dobrý den,
mám dotaz ohledně vzdálenosti nové komunikace u mé stávající studny.
V současné době vede k mému domu silnice ( položený asfaltový pás na troše kamení) o šíři cca 2 metry a končí před mým domem a dále vede jen vyjetá nezpevněná cesta - dále je jen fotbalové hříště a pole.
Nyní chce obec s investorem dále protáhnout dvouproudou silnici - pro cca 20 pozemků nyní + další do budoucna.
Mám obavy,že nová silnice - bude od mé studny 2 metry - mi znečistí pitnou vodu.
Sklon silnice cca 200metrů bude mít sklon k mému domu a rygol - škarpa bude ještě mezi silnicí a mou studnou - tedy metr od studny. ( veškerá voda ze silnice půjde kolem mé studny).
Obecní i stavební úřad se hájí tím, že studna musí být od silnice 20metrů ,ale opačně to neplatí - tedy, že silnice nemusí být od stávající nové studny v určité vzdálenosti.
Bohužel k tomuto nemohu nikde nalézt informace...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.