ročni spotřeba plynuDobry den,stavim bungalov cca 200 m2,/40 m2 garaž/,160 m2 obytna plocha/.zatepleni podlahy mam 10cm,zdivo je 40 porotherm a počitam na jaro aspon s 12 polystyrenem.na sadrokartonove stropy jsem dal 40 vatu/2 krat 20 napřič/.okna jsou plastove trojskla.v celem dome mam značkove teplovodni podlahove topeni plus 2 radiatory v garaži,ty jsou jen na udrženi minimalni teploty.řešim ted vytapěni.plynovou připojku už mam udělanou a kondenzačni kotel take.budu s nim take ohřivat TUV. a samozřejme plyn pijde i do kuchyne.chystam se na vystavbu krbu ale stale nevim jestli jit do teplovodniho s vymenikem abych ohřival vodu i do podlahovky nebo klasickeho s nekolika rozvody.ja vim otazka je jak často v nem budu topit,každy den to asi nebude ale snad 3 až 4 tydne bych chtel.dokaže mi nekdo poradit?ješte by mě strašne zajimalo jak by mohl vypadat učet za plyn samozřejme cca kdybych topil cely rok jen plynem.to kvuli tomu jestli ma cenu vražet třeba do draheho teplovodniho krbu.dekuji za připadne reakce