okna propustnost

Rubriky:

Reklama
okna propustnost

Letos jsem se dopálil a napsal jsem na Měs Ú státní dozor Benešov kdysi stěžuji na nemožnost větrat v bytě díky kvalitním? oknům kdy vlastník stavby nakoupi okna ze smrku a netěsní, nelze je otvírat,jsou plrsnivá a podobně. Teplota v bytě 43m2 je průměrně 16,5 stupňu a majitel umístil jako topení bytu infra daloli by se tak nazvat na stropy 2 panely o 600w a tímto se topí. v 1m nad zemí je ještě snesitelno, ale úplně na podlaze nohy zebou, koupelna v ní je 14 stunů C a tak jsem si musel koupit teplomet abych nezmrzl, V koupelně neuschne ručník ani za 24 hod do kterého se utřete den před. nájmy se zde platí jako noc na hotelu 150kč/m2 bez služeb a jakékoliv nápomoci řešit problémy. Jedná se o vesnici 262 obyvatel, 1 pošta a jeden krámek nic víc do města 16 km

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.