NESKUTEČNÁ JEDNÁNÍ PANA MATOUŠKA - ZNEUŽÍTÍ tzb-info.czDobrý den.
2012 jsem na e-mailovou adresu i Vaší společnosti odeslal z XXXXXXX at pension-poezie.cz e-mail s předmětem: "Předběžná poptávka - výběrové řízení na plastová okna" (zakázka je v řádech statisíců Kč). V průvodním dopise jsem požádal o zaslání odpovědí do 2012 (tedy z mého pohledu dostatečná týdenní lhůta). Do dnešního dne 2012 jsem od Vaší firmy neobdržel jedinou reakci na můj e-mail (v průvodním dopise je i tel. kontakt na mou osobu - a také bez odezvy). Protože se chystám na stránky tzb-info.cz následně popsat své zkušenosti s mnou oslovenými společnostmi v oblasti dodání plastových oken pro můj penzion, žádám Vás v této fázi již pouze o případné rozumné zdůvodnění, proč Vaše společnost nereagovala adekvátně (byť i odmítavě) na mou korespondenci.
Jistě pochopíte, že Vaše společnost (bohužel nebyli jste jediní, což by Vás ale nemělo "uklidnit") nebude na uvedeném webu tzb-info.cz hodnocena pozitivně.
Ať se tento e-mail dostane prvotně ke čtení ve Vaší firemní struktuře ke komukoliv, žádám ho tímto, aby tento text předal vedoucímu obchodního oddělení, nebo ještě lépe jednateli či řediteli společnosti.
Děkuji a jsem s pozdravem, avšak nějak se mi příčí přát Vám budoucí úspěchy ve Vašem podnikání