YouTube - Skládání uhlí ořech 2 pásem…
Ukázky složení 3500 kg uhlí ořech 2 pásem do sklepa.Celá akce od příjezdu do odjezdu nezabere ani půl hodiny.
Dnes jsem na stránkách Viadrusu objevil, že výše uvedený kotel zlevnili o cca 20.000,-Kč. Což mne velice překvapilo. Právě se rozhoduji pro koupi automatického kotle, který je schopen spálit i dřevo v ručním režimu. Rozmýšlím se mezi
http://www.vseprodrevo.cz/automaticky-ko… a uvedeným Herculesem. Na Hercules všude ale čtu negativní zkušenosti, což mě velice zaráží, neboť si nedovedu představit, že Viadrus dokázal vyrobit takový zmetek.
Co si tedy myslíte o kotli Viadrus Hercules Duo a jeho snížení ceny?
Dobrý den pane Bezouska, Prosím Vás mohl by jste detailněji popsat případně nafotit tu vložku pro zmenšení průřezu?…
před 12 roky
Univerzální hořák 25 kw (koryto) mám na 4 článkovém U22 a nemůžu si stěžovat. Vypočtené tep. ztráty objektu 26 Kw,…
před 12 roky
Dobrý večer pane Kozák. Nemyslím si, že pelety jsou koncepčně jediným ekologickým palivem. Mluvíme tu o alternatvním…
před 13 roky
75 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení