Ekoscroll V 8 plus, poradna

Reklama
Ekoscroll V 8 plus, poradna

Tato diskuse mi byla doporučena od známého, pro množství informací od uživatelů tohoto kotle. Po pročtení vetšiny příspěvků jsem se rozhodl založit toto nové diskusní vlákno pro uživatele tohoto kotle. V ostatních diskusích se píše o všech možných značkách a to je nepřehledné, proto prosím přispívající aby se tady vyjadřovali pouze k tomuto kotli. Když budu chtít vědět něco o jiném kotli, tak si to najdu jinde. Děkuji.

Jsem majitelem kotle V 8 + 30 kW a mám problém s palivem. Jelikož nemám možnost nakoupit větší množství uhlí do zásoby, tak kupuji uhlí / Ledvice / 3 x za sezonu, poslední várka mi vůbec nechce hořet. Měl sem tady technika od Ekoscrollu, dovezl pytlované uhlí / prý také Ledvice / a kotel do půl hodiny hořel. Nemá prosím někdo zkušenosti s Mosteckým uhlím. Děkuji za případné odpovědi, rád se na oplátku podělím se skušenostmi.
Jiří Němec

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.