TZB-info - Okna a dveře - funkční…
Výplně stavebních otvorů jsou výrobky, na které je v rámci celého stavebního díla kladeno množství požadavků. Článek se zabývá popisem konkrétního případu, který je názorným příkladem toho, jak…
Dobrý den, od roku 2007 (4,5 roku) bydlím v zatepleném domě (8cm polystren) a mám plastová okna s koeficientem 1.1 . Mám stálý problém s rosením oken, i když dodržuji správné větrání místností a bylo mi od montážnické firmy tvrzeno ať vyčkám. Nyní v době extrémních mrazů se mi dokonce z obývací části některých oken začaly objevovat zhruba 2-3 cm námrazy. Podotýkám, že je zvláštní, že na 2-křídlém okně se to objevuje např. jen na jednom křídle a zbylá okna která nemají námrazu jsou orosená cca 5cm. Vlhkost v současné době mám např. v obývacím pokoji 36-45% s teplotou od 19 do 24 °C po celý den. Chci se zeptat zdali by bylo řešením výměna pouze skel nebo je problém i v rámech. Bohužel výrobce mých oken zbankrotoval (patřilo mu 3. místo na českém trhu), a tak záruku nemám :-( a hledám řešení na vlastní náklady. Děkuji za pomoc
Není to pravda. Stížností tu bylo od více lidí a to nejen na tomto fóru, stačí se podívat na diskusi k Námraze mezi…
před 12 roky
Jelikož stížnosti na služby Window Holding se v diskusi na TZB-info vyskytly pouze od jediné zákaznice, požádali jsme…
před 12 roky
Pane Homola, patrně jste měl pravdu s naměřenými hodnotami, já si celou dobu myslel, že jde o snímek z venku, ale jak…
před 12 roky
33 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení