Okna - námraza, rosení

Rubriky:

Reklama
Okna - námraza, rosení

Dobrý den, od roku 2007 (4,5 roku) bydlím v zatepleném domě (8cm polystren) a mám plastová okna s koeficientem 1.1 . Mám stálý problém s rosením oken, i když dodržuji správné větrání místností a bylo mi od montážnické firmy tvrzeno ať vyčkám. Nyní v době extrémních mrazů se mi dokonce z obývací části některých oken začaly objevovat zhruba 2-3 cm námrazy. Podotýkám, že je zvláštní, že na 2-křídlém okně se to objevuje např. jen na jednom křídle a zbylá okna která nemají námrazu jsou orosená cca 5cm. Vlhkost v současné době mám např. v obývacím pokoji 36-45% s teplotou od 19 do 24 °C po celý den. Chci se zeptat zdali by bylo řešením výměna pouze skel nebo je problém i v rámech. Bohužel výrobce mých oken zbankrotoval (patřilo mu 3. místo na českém trhu), a tak záruku nemám :-( a hledám řešení na vlastní náklady. Děkuji za pomoc

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

33 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.