Zatékání do střechy staré 4 měsíce

Reklama
Zatékání do střechy staré 4 měsíce

Se známým zedníkem/stavbyvedoucím děláme rekonstrukci starého zděného baráku, vzali jsme to pěkně od podlahy, čili krom obvodových zdí a pár příček se dělalo vše nové.

Na střechu jsme si ale netroufli, využil jsme tedy známého který mě byl doporučen vlastním bráchou a byly na něho kladné reference. Jenže včera jsme zjistil, že do střechy zatéká, a to ve spoji dvou pultových střech. Byl již mokrý trám a betonový věnec. Jen štěstí, že stavba není dokončená, nedokážu si představit jakou by to udělalo paseku kdyby byly už hotové stropy omítky, atd..

Dnes to jde známý opravovat, ale bohužel jsme v něj ztratil důvěru, jak myslíte že postupovat? Ve smlouvě je záruka jen 36 měsíců. Napadlo mně, že po tomto incidentu bych s ním rád sepsal dodatečnou smlouvu na delší záruku. V jaké délce myslíte že by záruka měla být? Díval jsem se na internetu a běžně některé firmy nabízejí záruku na odvedenou práci 10 let..

Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.