Rozdělovací komora - plastové čtyřhranné kanály

Rubriky:

Reklama
Rozdělovací komora - plastové čtyřhranné kanály

Z konstrukčních důvodů mám vzduchotechniku vedenou stropem - čtyřhranné kanály od Multivacu (multiplast). Většinou dimenze 60x 204 a do "malých" místností pak jen 60x120. Projekt počítá s tím, že kanály jsou svedeny do rozdělovací komory, která je zabudována v rovině kanálů ve stropě a z té je velkou dimenzí kruhového potrubí prostup stropem k jednotce rekuperace.

Zatím jsem to nemusel řešit, protože VZT nebyla dodělána (je to jen příprava). Ale nyní budu muset stropy zaklopit a tedy dodělat schovanou část rozvodů včetně té komory.

Kanály jsou montážně i z hlediska nákupu jednoduché, ale nikde se mi nedaří najít nějakou nabídku těch rozdělovacích komor. Jak se to řeší - ideálně u toho systému Multi-Plast. Kritické pro mě je zachovat konstrukční výšku okolo těch 60 mm - tedy cca 65 když počítám nějaké ty spoje a tak. Do komory se mi "sbíhají" asi 3 ty velké větve 60x204 a 4 ty malé krátké 60x 120.

Má s tím někdo zkušenost?

Kde sehnat?

Jak řešit?

...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.