Chata, která je a není

Reklama
Chata, která je a není

Dobrý den, mám docela zajímavý oříšek, koupil jsem si stavební parcelu, je na ní v katastru zakreslená chata (25 m2) , ve smlouvě mám i číslo popisné a zastavěnou plochu 25m2 ale po chatě ani památka- zbyly jen staré základy. Pán z realitky, co mi to prodával, poradil, abych na nic nečekal, a postavil hrubou a pak si požádal o rekonstrukci stavby(což mi připadá na hlavu). Prý by bylo horší, kdyby stavební úřad přišel na to, že tam chata není, a že neni demoliční zpráva. No zatím jsem zrekonstruoval základy a nakoupil cihly,..jen potřebuju Vaše názory,jak byste postupovali vy. Jinak chata má být ze 70. let, Hlavně mě zajímá, jak to mám udělat s plánama, Jestli si je mám nechat nakreslit ALA 70. léta, nebo jako 21. století děkuji za odpověd

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.