NDR průtok.ohřívač WG 125/6

Rubriky:

Reklama
NDR průtok.ohřívač WG 125/6

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit.. Mám dnes již poměrně historický průtokový ohřívač vody WG 125/6 (NDR). Poslední dobou je při zapnutí ohřátá voda poměrně málo teplá - cca 35 st C a to i při výrazně malém průtoku vody výměníkem tepla. Případné otáčení regulátorem teploty vody nemá na výstupní teplotu vliv. Plynové hořáky hoří normálně. Dále se sporadicky objevuje ještě jedna závada a to, že při zastavení teplé vody občas nedojde ke zhasnutí hořáků, takže je nutno nouzově vypnout plyn zhasínacím tlačítkem na karmě. Tato závada by snad mohla souviset s případně poškozenou membránou nebo "zatuhlou" jehlou plyn. ventilu. Rovněž by mě zajímalo, zda exituje nějaká možnost, jak a čím propláchnout spirálu měděného výměníku tepla a zbavit ji tak vodního kamene ?
Děkuji za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.