Anhydritový poter sa "mrví" čo s tým?

Reklama
Anhydritový poter sa "mrví" čo s tým?

Pred 4 týž. t.j. 7.3.2012 nám robili anhydritový poter a musím povedať, že som z neho veľmi sklamaná. Poter je nekvalitný, skoro všade sa mrví a všade sú po ňom ako keby "chrasty". Vidno aj to kde sú uložené rúrky podlahovky. Neviem čo s tým. Dlažba na ňom určite držať nebude. A nehovoriac o tom, že poter je krivý. Materiál bol baumit Alfa 2000. Jedná sa o plochu 113m2. Bol to pozrieť aj technický poradca od Baumitu a podľa neho tam dali veľa vody. Lebo mrví sa to tam, kde sú biele miesta. Na tmavých miestach sa to nemrvi, tam sú sice chrasty, ale je to tvrde. Dohodli sme sa, že to príde pozrieť keď prebehne prvé zakúrenie podlahovky, to chceme zapnúť zajtra a dohodneme sa čo s tým ďalej. Tá firmy ktorá to robila tvrdí, že technologický postup dodržala, to asi ťažko, inak by ten poter nevyzeral tak, ako vyzerá! To že medzi miestnosťami sú rôzne výšky tak tvrdí, že to preto, že nám zatieklo pod polystyren a nadvihlo poter, ale to nie je pravda, lebo cez tie dvere prechadza veľa rúrok z podlahovky, tak ak by to nadvihlo polystyren, tak by sa tam urobil hrb a neboli by nerovnosti len po dilataciu. Pridala som aj foto ako to vyzerá. Ten čo to robil najprv hovoril, ze my si vymyslame ze to je zle, ze oni to urobili dobre a že este mi mu zadrziavame zvysne peniaze 1/3 z ceny koli tomu, ze nam nadvihlo polystyren a preto je to krive, co ale nie je pravda..bavil sa so mnou arogantne, ked potom bol u nas pan z baumitu a povedal mu ze to rozhodne nie je dobre, tak povedal, ze to teda prebrusia, ale neviem ci to pomoze...kolko z toho budu musiet zbrusit uvidime po zakureni.. poter je sice 5 cm ale nad rurkami je tak 2,8cm a to malo byt 3,5cm, tak sme sa dohodli na zaciatku, ked z toho este zbrusia, tak neviem kolko potom zostane nad rurkami...
Vsade bude dlažba 60x60cm. Mame ju radsej lepit lepidlom na baze sadry a nie cementovym lepidlom? Samozrejme to predtym musime povysavat a napenetreovat. Máte niekto podobnú skúsenosť? Ak áno, ako ste to riešili? Bola by som veľmi vďačná za každú radu. Ďakujem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.