JAKÝ KOTEL ZVOLIT ZVOLIT DO NOVÉHO RD

Reklama
JAKÝ KOTEL ZVOLIT ZVOLIT DO NOVÉHO RD

Dobrý den , vím, že tady to téma již bylo několikrát řešeno a ještě asi několikrát řešeno bude. Nicméně mám otázku. Stavím nový podkrovní RD s předpokládanou TZ 8 kW. Vypadá to, že bych měl dole podlahové topení a nahoře radiátory. Mám přípojku na plyn, tak bych asi využil plynový kotel. Většina topenářů, s kterými jsem se doposud nezávazně bavil mě tlačí do KK. Chtěl bych se tedy zeptat jaký kotel by jste si vybrali v mojí situaci. Pokud zvážíme pořizovací a provozní náklady a budeme odhadovat životnost kotle cca 15 let. Co se týká sítě servisu, tak jsem z Olomouce.Velice mě zaujali příspěvky pana Finda (zřejmě také hanáka) a pana Homoly, z jejichž komentářů vysvítá, že mluví z praxe a vlastní zkušenosti, což je velice přínosné. Budu samozřejmě vděčný každému, kdo se bude snažit obohatit toto vlákno, aniž by odbíhal od tématu. Pánové poraďte, děkuji předem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

28 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.