Dobrý den,
Momentálně posuzuji nabídky vnitřních omítek. Ceny jsem si na šel na internetu, alenějak se nemůžu dobrat ceny celkové. Tu mi včetně štuku a rohových lišt řekl jediný dodavatel. Byly by to vápenocementové za 280Kč/m2 je to dobrá a nebo špatná cena?
Jinak jsem našel vápenocementové za 180m2 a sádrové kolem 300, ale jestli to chápu dobře, nejdřív bych potřeboval vápenocementové jádro za 180m2 a pak sádrový finiš za 300m2 celkem tedy 480Kč m2??
Díky
...nemohu souhlasit, asi jste četl na špatných webech. Ještě jsem neslyšel o interiéru, který by měl takovou vlhkost,…
před 2 roky
Použil jsem vápenosádrovou tenkovrstvou omítku na Ytong. Jednalo se ale o rekostrukci s kombinovaným zdivem a tak jsem…
před 5 roky
No to mozna mate pravdu. Jaka se dava barva na tu sadrovapenou omitku? Na yyong se to da aplikovat v jedne vrstve s…
před 5 roky
49 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení