Obklad schodů vinylem

Reklama
Obklad schodů vinylem

Řeším problém s obložením monolitické betonové schodiště. Moje představa je následující: Po vytvrdnutí betonu vyrovnat nějakou vhodnou stěrkovací hmotou, penetrace, pak natřít lepidlem a přilepit vinylové dílce. Problém je že nevím jestli je to správný postup protože o lepení vinylu na schody toho na netu není moc k nalezení. Jen to že je to možné. Všiml jsem si ještě, že na několika málo fotkách hotových realizací používají hliníkové hranové lišty. To mě zaujalo protože mám obavu aby se to nezačalo na hranách po čase odlupovat.
Jako zásadní problém proč to řeším je, že když se schody vylijí betonem na čistou výšku s tím, že na obložení se počítá jen s 2,5mm vinylu na obklad už tam nic jiného (dlažba, dřevo, atd...) kvůli výšce nedám. Proto prosím každého co má s takto obloženýmy schody jakoukoli zkušenost o informace. Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.