Pretacejici se pozednice

Reklama
Pretacejici se pozednice

Dobrý den, mám tři mesice starou sedlovou střechu, hambalkovy klasicky krov rozpětí cca 8 metru sklon 47 stupňů, po seschnuti dřeva se pozednice 15x15 deformuje, tlakem dochází k pretaceni okolo sve osy ve směru tlaku sedla, strecha je betonová bramac, určitě není nejlehčí, zavitove tyče jsou ve vzdálenostech 80 cm, mistama mi prijde, ze drží jen na nich, tj. z vnější strany je místy vidět pod pozednici, az treba odhadem 2 cm, což určitě není nejlepší pocit. Věnec je B20, o výšce 25x40 cm. Jeden z tesaru, co mi saluje schodiště nezávisle říkal, ze se s tím neda nic dělat, pry je to možna kvůli velkému sklonu střechy. Poraďte prosím ze zkušenosti připadne řešení. Uhelniky apod...nevím, díky předem. Pavel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.