Izolování zdi pod úrovní terénu

Rubriky:

Reklama
Izolování zdi pod úrovní terénu

Dobrý den,

provádím rekonstrukci starého domu, který stojí ve svahu a rád bych požádal o názory na můj návrh řešení hydroizolace a tepelné izolace zadní obvodové zdi domu, která je kompletně pod úrovní terénu. Původně byla uvnitř podél zdi pouze hospodářská část domu a nyní ji předělávám na obytnou. Zeď má mírný sklon proti svahu a já se chystám před touto původní zdí vystavět ještě novou zeď která již bude hydro a tepelně izolovaná. Pro lepší názornost přikládám můj návrh složení zdi, model celého domu a fotografii současného stavu uvnitř.
V návrhu složení zdi mám červeně vyznačenou tepelnou izolaci základu zdi a nevím jestli v tomto konkrétním případě má vůbec smysl tepelně izolovat základ, popř. jestli má smysl tepelně izolovat základy příček.
Budu velmi vděčný za vaše rady a názory k izolaci základu i k celkové koncepci mého návrhu.

Přeji hezký den

Vít Zeman

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.