Zapojeni podlahovky

Rubriky:

Reklama
Zapojeni podlahovky

Dobry den
zajimal by mě vaš nazor na zapojeni podlahovky.Budu mit dva menši pokoje po +-10 m2.Jelikož budu vytapět s tč rad bych do podlah pouštěl pokud možno co nejnižši teplotu topne vody.Ale u tak malych mistnosti (ještě minus nabytek) budu asi muset potřebny topny vykon nahanět v " vyšši teplotou topne vody než by stačilo pro ostatni mistnosti.Napadlo mě řešeni na zvyšeni vytapěnych ploch.A to zabudovat do nenosne přičky mezi zminovanymi pokoji trubky z PT.A ted se mi nabizeji tyto otazky 1)Použit samostatnou smyčku nebo ji protahnou z podlahy ?
2)Nebude dělat ten vyškovy rozdil mezi potrubim v PT a stěnou
nějakou paseku a znemožnovat rozumne seřizeni prutoku nebo jine problemy?
3)Je to blbost a nema cenu si komplikovat život?
Cela podlahovka by byla provedena dle budouciho projektu ...jen se předběžně zajimam o nazor či zkušenost(a taky abych věděk jaky matroš objednat pro dane přičky)

předem děkuji za připadne nazory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.