Izolace podlahy.

Reklama
Izolace podlahy.

Dobrý den, mužete mi prosím poradit se skladbou podlahy v mé novostavbě? Právě jsem se dostal do fáze izolace podlahy. V přízemí mi na podlahu zbývá pouze 15 cm podlahy.Jelikož v domě bude betonová podlaha vychází mi skladba zhruba takto. 9cm polystyrén,5cm beton,1cm finální povrch. Prosím nepište, že je to málo to já už vím a už s tím nic nenadělám, ale poraďte.Dle mého názoru jediné co mohu udělat je použít černý polystyrén STYROTRADE Styrotherm Plus 100 5cm a příčně na to položit 4cm. A po té zateplit základy alespoň 70cm do země a 30 sokl nějakou desítkou. Druhá otázka je potřeba na duté panely v prvním patře kročejová izolace? Podlaha tam má skladbu 10cm.Znamená to 5cm polystyrén zbytek beton. Podlahovka bude provedena systémem příchytek do polystyrénu,Budou příchytky v kročejovém polystyrénu držet?Prosím o věcné odpovědi, to že je tam na izolaci málo místa už vím sám.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.