Koupeny dum a drahe vytapeni

Rubriky:

Reklama
Koupeny dum a drahe vytapeni

Dobry den,

prosim o radu. Koupil jsem dum z roku 1998. Nemam k nemu planky a po zjisteni na stavebnim urade, jak byl dum postaven, tak jsou zde odchylky hlavne v materialu obvodoveho zdiva. Je to cosi betonoveho s obrovskou dirou uprostred. Predchozi majitel alespon vymenil okna za plastova a topeni jsou primotopy znacky EVO. Bohuzel vsak letos doplacim na elektrice cca 43000. Rad bych dum zateplil a nevim cim nejlepe. Penez na zbyt take nemam. Moje zena rada vetra tak jsem navic jeste premyslel o rekiperaci, ovsem nechci tahat po baraku zadny hadice apod. Proste dum stoji a rad bych pouzil nejmensi zlo na vetrani a zatepleni.

Strecha je zateplena tremi vrstvami mineralni vaty o tloustce 3 nebo 4 cm.

Diky za napady, u lterych nebudu muset vykrast banku a nebo si tisknout vlastni penize.

Hezky den
marek dvorak

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.