ČOV- výběr

ČOV- výběr

Zdravím tady
V mém místě není a asi jen tak nebude kanalizace. Proto bych chtěl ČOV. Hledám skrz sít a už jsem přečetl ledacos. Zjistil jsem, že je vícero druhů ČOVek. A čert abyse v nich vyznal. Obracím se tedy tady na místní komunitu s prosbou o nápomoc.

Dost lidí tady vzpomíná jakousi ČOV Topas. Já si našel jakousi BIOTAL. Ale krom jejich vebu téměř žádné info. Co mě u BIOTALu překvapilo, že oni tvrdí, že vyvinuli ČOV, která odstranuje všechny negativní vlastnosti těch ostatních ČOV(nedokáži však posoudit, jestli je to jen konkurenční boj-proto i můj dotaz tady).
Máte někdo tady zkušenost s jejich ČOV(BIOTAL)? Dovolím si zde dát i odkaz na stránku, kde to tvdí a neberte to prosím jako reklamu http://www.biotal.cz/cz/whybiotal.php

Jsou i jiné ČOVky s podobnými vlastnostmi? Nebo je to zbytečné to co tam píšou ty vymoženosti, které se nikdy nevrátíí?

A ještě jeden dotaz. U jakého typu ČOVky je třeba pouze ohláška? Jsou to ty vymakanější,nebo spíše ty levnější.
A u takovéto ČOV, je třeba taky chodit se vzorky 1-2x ročně?

Pokud byste měli někdo typa, že ta a ta ČOVka má nejlepší poměr "cena/výkon", tak bych se nezlobil. Podloží je velmi dobře propustné. Budeme to používat 3-5lidí. Potok nepřipadá v úvahu-je daleko. Neplánujeme vylívat do záchodu Aceton, syntetiku, barvy a ani jiné chemky. Ani savo....

Velice děkuji
Petr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

40 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.