Montáž oken - v jaké fázi výstavby?

Rubriky:

Reklama
Montáž oken - v jaké fázi výstavby?

Dobrý den,

možná podobný dotaz už nějaký člověk zde v diskuzi položil, ale nemůžu se k němu dopátrat. Stavíme RD a nyní jsme ve fázi cca 14 dnů před realizaci vazby střechy.

Původně jsem měl v plánu osadit eurookna po dokončení střechy, ale nyní mi příbuzný vlastnící stavební firmu tento záměr vyčetl s tím, že se okna v průběhu dalších prací uvnitř domu (topení, voda, podlahy, omítky...) dozajista zničí. Naproti tomu mě okenářské firmy, které jsme oslovili s cenou nabídkou, doporučovali umístit okna po střeše (vím, chtějí co nejdříve prodat produkt). I známí postupoval stejně.

Bojím se, aby mi bez oken a dveří někdo lehce nevykradl třeba zařízení na topení. Proto bych se chtěl zeptat někoho, kdo také usazoval okna po dokončení hrubé stavby, na jeho zkušenosti a rady. Díky moc a hezký den.

H.Dostál

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.