Tepelno-fyzikálne vlastnosti potravín

Reklama
Tepelno-fyzikálne vlastnosti potravín

Dobrý deň,
chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi mohli poradiť, kde zoženiem nejaké podklady o tepelno-fyzykálnych vlastnostiach potravín, ide mi hlavne o "špecifické (merné) teplo" jednotlivých druhov potravín (mlieko, mliečne výrobky, cukor, mäso, ovocie, zelenina, atď).
Zatiaľ sa mi to nepodarilo nájsť ani cez vyhľadávač, ani na ChTF v Bratislave mi nevedel dať info o tom.
Ďakujem

Šajben

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.