MARMOLIT

Reklama
MARMOLIT

Dobrý den ,nedavno jsem dokončil fasadu na sve novostavbě /bungalov/,zatepleni 12 polystyren,8 extrudovany styrodur na sokl.omitku jsem natahoval klasickou neprobarvenou od webru a na ni silikonovou barvu take od webru.barvu fasady jsem použil okrovou s trošku tmavši šambranami.a jak se řika člověk vybira tak dlouho až přebere,jde o sokl,použil jsem marmolit od basfu a taky tak trochu vinou prodavače ve stavebninach z toho vzešel jaky si šedy odstin ktery ted po čase zjištuji že se k domu moc nehodi.chci se zeptat co se stim da delat.nejraději bych to natřel fasadni barvou ktera mi ješte zbyla,sokl je na vyšku jen 50cm.myslite že na nem barva bude držet?nebo mužu použit nějaky jiny druh barvy?dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.