nesolidní jednání - firma ABLAK s.r.o.

Reklama
Eva Čechová @eva.cechova před 11 roky20.07.2012 16:02:00
nesolidní jednání - firma ABLAK s.r.o.

Upozorňuji na velice nesolidní jednání p. Vlacha - jednatele firmy ABLAK s.r.o. (hl. sídlo mimo jiné uvádí v garáži v Lulči) Tento člověk - jednatel firmy - mně 2 měsíce po zaměření okna sliboval montáž žaluzií zároveň s prováděním montáže oken v sousedním bytě. I když mi i tuto montáž průběžně minimálně 5 x opětovně telefonicky přislíbil (a to i sousedce, které montoval okno a která jej též v té věci znovu zaurgovala), zachoval se velice sprostě, na telefonáty ovšem vždy reagoval s tím, že montáž provede, že zavolá, nebo telefon nezvedal vůbec! Neustále lhal do telefonu a dával sliby, že zakázku provede. Tudíž jsem s tím pořád počítala.
Ve výsledku pak okna sousedce namontovali, ale přislíbenou montáž žaluzií v mém bytě neprovedli. Toto jeho chování je mimo mé chápání! Stačilo říct, že zakázku neprovede. Považuji to za velice nekorektní chování této firmy!
Naprostým opakem poté bylo jednání pana Jaroslava Šotka z firmy STÍN (Brno-Bohunice), který montáž přislíbil a po zaměření okna v pondělí ihned ve čtvrtek žaluzie bez problémů namontoval.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.