Junkers - prilis horka voda

Rubriky:

Reklama
FN Frantisek Novak @frantisek.novak727 před 11 roky30.07.2012 21:27:00
Junkers - prilis horka voda

Dobry den, mame kotel Junkers ZWC 24-3, 2 roky stary. Posledni dobou mam pocit, ze uplne ignoruje nastavenou teplotu vystupni vody. Mam nastaven stupen 2 (44 C) a teplota je subjektivne prilis horka (jeste jsem nemeril, ale mam to v planu). Po vypnuti na displeji kotle sviti aktualni teplota vody 70 C. Voda jde baterii tezko namixovat, budto je varici, nebo kotel okamzite vypne, je potreba stelovat baterii na milimetr presne a stejne to kolikrat nepomuze.

Zkousel jsem vypnout/zapnout tlacitko ECO na kotli, zkousel jsem nastavovat ruzne stupne teploty vody, ale voda je porad hodne horka, az jsem se i oparil. Tlak v expanzni nadobe (nevim, jestli hraje roli?) je staly na 1.5 baru. Kotel mel nedavno revizi a podle te je pry v poradku.

Predem diky za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.