rádiové vypínače, stmívače

rádiové vypínače, stmívače

Dobrý den.
Chtěla bych požádat o radu týkající se systému dálkově ovládaných vypínačů a stmívačů. V bytě dělám nové elektrické rozvody a ráda bych rozšířila ovládací místa pro osvětlení o dálkově ovládané prvky. Dvě světla mají nyní pouze jeden vypínač (můžu případně instalovat schodišťový přepínač, jelikož jsem jej ještě nekoupila) a k nim bych chtěla nejlépe do krabičky osadit přijímač rádiového signálu pro stmívání a vypínání světla. Dále zde mám jeden schodišťový přepínač (6+6) a k němu bych rovněž chtěla zapojit tento dálkově ovládaný modul do krabičky (můžu v tomto případě pevná tlačítka UNICA zaměnit za zapojení 6+7 a přijímač signálu zapojit jako 6). Tyto tři moduly bych ráda ovládala dálkovým ovládáním (všechny stejným).
Nevím, zda jsem situaci popsala správně, ale nevíte prosím někdo, které moduly (příjímače signálu) bych mohla použít, aby fungovaly na stejné ovládání a bylo je možné takto zapojit? Děkuji moc za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.