Líbí se mi, jak AC heating pěje chválu na svá TČ bez nutnosti použití akumulačních nádrží ... Zabírají místo, jsou drahé, instalace, tepelná brzda ... Srovnávají systémy podlahové i radiátorové.
Ptám se ?? Čím pak kolegové z AC heating odtávají své výparníky, když nepotřebují akumulační/taktovací nádrž ?? Že by snad kýblem horkou vodou, nebo topnými spirálami ? Mají vůbec výparníky ?
Příjde mi to uhozené na hlavu ... Když recenze, tak na obě strany a neukazovat na klamavou reklamu.
Zájemce o TČ by se snad měl dostat k informaci, že je zapotřebí zajistit minimální množství topné vody TČ (odtávání výparníku, min. průtoku).
P.S. Funkce regulace XCC - inteligentní regulace, má dnes již nespočet TČ ve svém základním regulačním schématu. Uřídit topný systém (1, 2 oběhovky v systému) ''navíc'' by měl být snad základ.
Ach jo ...
Napisu svoji zkušenost Oslovil jsem 8 firem na tepelná čerpadla. Všude se píše jak se musí TC hlavně správně…
před 2 roky
No pane Tischlere, možná tam máte osobní konexe???
před 2 roky
Mám opakovaně (samozřejmě, kdy to nejméně potřebujeme, problémy s AC Heating Connectivity, - opět nyní, kdy chceme…
před 2 roky
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení