Dilatační spára u vinylové podlahy

Reklama
Dilatační spára u vinylové podlahy

Dobrý den, chtěl bych vám zde položit jeden dotaz.
Mám novostavbu RD. Podlaha 13 cm EPS poté reflexní fólie a nasponkované teplovodní podlahové vytápění Getasystem. Zalito 7 cm strojového betonu s plastifikátorem a vláknem. Dilatační obvodové pásy z mirelonu šíře 10 mm. Mezi dveřními otvory dilatační spára mirelon 10 mm. Mám obývací pokoj spojený s kuchyní (3 topné okruhy), celková plocha 44 m2. V půlce mítnosti mám také dilatační spáru mirelon 10 mm, která není mezi okruhy, ale je přes prostřední okruh napříč (viz. přiložený obrázek). Plánuji vylití 3 mm stěrky (jen pro zalití pórů v betonu) a poté penetraci a lepení vinylu (thermofix). Mám dotaz zda musím dodržet dilatační spáru ve stěrce a vinylu (popř. že ano - jakým způsobem to provést). Děkuji za odpověď

Tomáš K.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.