Zateplení-rány

Rubriky:

Reklama
Zateplení-rány

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s celkem kuriozní záležitostí.Letos v létě jsem si nechal zateplit rodinný dům (novostavbu)a od té doby po zateplení vychází ze zdí nepravidelně (ale denně)dost hlasité a nepříjemné rány.Někdy je to jen takové "loupnutí" a někdy jsou to velmi hlasité 2-3 rány po sobě.
Dům je postaven z Ytongu 40cm.
Zateplení jsme prováděli z 8 cm fasádního polystirenu,použili jsme plastové kotvy se železným jádrem,perlinku Vertex a mrazuvzdorné lepidlo.Zateplení mi prováděl zedník s letitou praxí,kterému když jsem tento problém vysvětloval,jen kroutil hlavou a říkal že se s tím ještě nikdy nesetkal.Jako laik si myslím,že odvedl kvalitní práci,vše je perfektně rovné,lepidlo naprosto hladké.
Prosím Vás,setkal se již někdy někdo s tímto problémem?
Rány se ozývají hlavně v noci a je to velmi nepříjemné.Tuším že to bude mít asi něco společného s výkyvy teplot přes den a v noci,ale vůbec si s tím nevím rady.Dal jsem za to zateplení značnou částku,a teď bych ho nejraději zase strhnul,abychom měli zase klid.
Předem děkuji všem za jakoukoli radu...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.