zpětné doúčtování za regulované distribuční služby

Rubriky:

zpětné doúčtování za regulované distribuční služby

Dobrý den .Před pár dny mě došlo od E-onu dopis ,že mně doúčtuje zpět za rok 2011 a stávající rok 2012 tzv.doúčtování za regulované distribuční služby a to :za činnosti operátora trhu dle §28 a vyhlášky 541/2005Sb a taky cenu za poskytování systémových služeb dle §27 u vlastní vyrobené a spotřebované el energie na elektrárně 4kw na střeše domu .Co mě nejvíc zaráží je to ,že po mě požadují, abych měsíčně posílal vykaz č.5a nebo 5c tkzv .měsíční výkaz o spotřebě elektřiny výrobce,doposud jsem posilal :měsíční výkazy o výrobě el.energie.V podstatě jsou úplně stejné,jenom nadpis je jiný.Zajímalo by mě jestli všichni zasíláte jeden výkaz o výrobě a další výkaz zvlášt o spotřebě.
Podle § 27 čtu v prvním odstavci ,že posílat výkaz o vlastní spotřebe mají elektrárny nad 30kw ,navic s vyjímkou FE a vodních elektráren.Prosím odpovězte nebo poraďte.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.