Odpojení vytápění od centrálního zdroje v "paneláku".

Reklama
Odpojení vytápění od centrálního zdroje v "paneláku".

Dobrý den, tuto situaci neřeším aktuálně, ale zajímaly by mne možnosti odpojení (ukončení odběru tepla a teplé vody) z centrálního zdroje v klasickém paneláku. Připadá mě, že dnešní technologie natolik pokročily, že platit stále se zvyšující ceny za centrální teplo je cesta nikam a státem podporovaná zlodějna. V oboru se pohybuji, tak znám vzorec pro výpočet. Netrápí mne pořizovací náklady (např split vzduch - vzduch), ale provozně je to perspektivní. Byty mám v osobním vlastnictví, ale samozřejmě je tam smlouva o správě. Řešil již někdo? Znám případy, kdy si celý dům instaloval lokální kotelnu a jak město, tak i další účastníci řízení zcela zjevně házeli klacky pod nohy. U jednotlivého bytu neznám nikoho. Díky za případné info.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

44 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.