Příjezdová komunikace - cihelný recyklát

Rubriky:

Reklama
Příjezdová komunikace - cihelný recyklát

Dobrý den,
řeším dorovnání příjezdové komunikace pod dlažbu, tak aby dosáhla požadované výšky k domu.
Kolem domu mám ovšem udělanou větší skrývku jelikož jsem v ďolíku a v jednom místě budu muset nasypávat cca 70 cm. Štěrk je pěkná věc, ale odrazuje mě cena. Takže zvažuji variantu cihelného recyklátu. Nechal bych navézt 60cm a zbylých 10 cm dorovnal štěrkem. Zhutnil a nechal pro jistotu 1-2 roky ležet a pak na to udělal dlažbu.
Byl jsem, ale varován, že cihelný recyklát nasaje vodu, zmrzne, rozmrzne, zmrzne,... a během pár let je z toho prach = bude sedat.
Co si o tom myslíte? Má s tím někdo zkušenosti? Na vozovce bude po zbudování dlažby jezdit už jen osobní auta (žádné extrémní zatížení). Podzemní voda u mě nehrozí, hladina je asi 11m pod terénem.

Díky Luboš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.