Hlučnost - klepání ve stoupačce

Reklama
Hlučnost - klepání ve stoupačce

Dobrý den,
přečetla jsem řadu příspěvků, ale nejsem si jistá, jestli mi poradíte co s problémem ťukání ve stoupačce. Před 3 roky začalo ťukání ve stoupačce. Různá intenzita, různé intervaly a v různou dobu (bohužel i v nočních hodinách a to hlavně od 03:00 do 4:00hod.v trvání celé hodiny). Toto ťukání je slyšet ve všech patrech nade mnou i pode mnou. Jsem 2p. ze 4.p. Vždy, když nade mnou pustí topení, ťukot začne - ohřívá se potrubí. Podle odborníka bytového družstva a topenářů je to častý problém a nedá se s tím nic dělat. Uzavření ventilu na stoupačce na 50% nemělo žádný efekt. Jsem z Písku a a bytové družstvo nemá moc velký zájem se problémem zabývat, prý je to dilatace a s tím nic neudělají. Ve 3. patře došlo pouze k výměně radiátoru, který je prý v pořádku. Musím napsat, že topení nás hlavně k ránu dohání k šílenství, tak pokud by jste měl radu, kterou bych mohla bytovému družstvu tlumočit, budu moc ráda.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.