Nuceny obeh

Reklama
Nuceny obeh

Dobry den,
zustala jsem sama s tripodlaznim RD, kde je kotel Vaillant VC280E z roku 1995. Ten topi a ohriva vodu. V systemu je i nuceny obeh vody. Mam dva problemy:
1) doplneni vody/tlaku v topnem systemu: nejsem si jista, jestli staci otevrit kohoutek pod kotlem, nasadit pripojenou hadici na vodovodni kohoutek, otevrit vsechna telesa na maximum, system doplnit na skoro 2 (ATM?), odvzdusnit, zkontrolovat ev. opakovat postup a nezapomenout kohoutek pod kotlem zavrit. Obcas kontrolovat. Je muj navrh postupu spravny?
2) Nuceny obeh: kdo by mi pomohl s jeho spustenim a naprogramovanim? Remeslnici, kteri u mne zatim byli rikali, ze je to stary system a ze ho neznaji. Navod nemam. K jakemu remeslu se mam obratit? Mam hledat topenare, kotlare, instalatera ...?
Dekuji
MB

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.