Kotel na kusové dřevo Fénix 70

Kotel na kusové dřevo Fénix 70

Rád bych se podělil o několik informací, ohledně českého kotle s unikátní konstrukcí Fénix. Jak už jsem uvedl v předmětu, jedná se o kotel, málo známého českého výrobce zaměřujícího se na zakázkovou výrobu kotlů, akumulačních a expanzních nádrží. Kotel Fénix má odlišnou konstrukci od konkurenčních kotlů a řadí se mezi první konstrukce tohoto typu s užitným vzorem. Když jsem se seznámil s touto novinkou kotle, rozhodl jsem se o tom tady napsat. Technická data mám ze zdroje od výrobce PatentovaneTeplo.cz

výkon min. 11 kW
výkon max. 28 kW
účinnost 80%
min. komínový tah 15Pa
doba hoření, až 12 hodin
max. výstupní teplota 95°C
objem vody 65 l
hmotnost kotle 278 Kg

Kusové dřevo zajistí dobu hoření, až 12 hodin a to je velice přijatelná informace pro lidi, co se v dnešní době zase vrací ke klasickému topení, jak tomu bylo před příchodem úžasného plynu, co nám dnes tahá z peněženek neustále více peněz.
Předností tohoto kotle je záruční lhůta 20 let na prohoření.
Dovoluji si před výrobcem smeknout, jistě mají dlouholeté zkušenosti v oblasti teplovodního topení a fénix je tomu důkazem. Sám jsem si kotel objednal a jeho výroba bude trvat 30 dní. Doprava je od výrobce zdarma po celé ČR a SK.

Přeji vám dobrou volbu v rozhodování...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.